es esmu atklaajusi jaunu produktu- kokosriekstu pienu. Vispaar man bez Santas atstaataas bundzas pashai viens iepakojums jau kuro menesi dzivo leduskapii.
Inspereejos no Sirma un " Labu apetiiti" , kuri laikaa kad japariet no ziemas krajumu tukshoshanu uz zalas zales graushanu pievershas taju un citiem shkibacaino edieniem( vispaar man acis tadas pashauras, tatad tas ir ediens man)
TV tika gatavos baklazans, es nemu cukiinii( man liekas baltaa zivs arii buutu labi un pat kartupeli) Nomazgaa sagriez cukiini, palielos gabalos. Liec uz panas pasvilinaaties, ieteicama laba panna, lai ella nav jalej. Pasvilini, pamaisi, lai cukiini shur tur paliek bruuniigi. tad gaz virsuu kokospienu. Man bija 2 cukiinii un aptuvei 300 gr. piena bundza. samaisi. Pievieno garshvielas( es nemu sinepju seklas, samalu kafijas dzirnavinaas, jo piesta man Jaungulbenee. Piparus, TV tika izmantti rozaa, es nemu maisiijumu. Un taa kaa kurkums bija beidzies nacas izliidzeeties ar garshielu maisiijumu " Karijs". Vel pieliku timiaanu). Un sautee, kameer piens ieguust tadu meerciites konsistenci. Garshvielas nevajag zelot. sali neliku, ja kadam prasaas, lai ber sev shkiivi. Pirms eshanas uzber ciedru riekstus(ja gribaas). aha
ceturtdiena, 2008. gada 20. marts
Santas kokospiena bundzas uzgaajiens :)
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
1 komentārs:
fuuuu... jau sabijos. pēc nosaukuma sproezhot likās, ka uzgāja pa gaisu :)
Ierakstīt komentāru