Pateicoties manai draudzenei Annai un tam, ka "mana"tirgus tante vakar bija sagriezusi lielo ķirbi es šorīt sacepu ķirbju mufinus(mafinus, keksiņus, sauciet kā jums tīk).
Garšo ļoti labi( arī bez ingvera, kuru es rīta agrumā, kafiju nedzērusi aizmirsu pierīvēt), man liekas recepti varētu papildinat teiksim ar sasmalcinātām datelēm.
svētdiena, 2009. gada 8. novembris
ķirbju mufini
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
4 komentāri:
mjau :) es aizmirsu tev pateikt, ka neizmantoju tās garšvielas, kas receptē, bet tikai kanēli un kardamonu (kas tur nemaz nav paredzēts), bet manuprāt ir labākā garšviela kombinācijā ar ķirbi :)
es pierīvēju mazliet muskatrieksta(un neliku krustnagliņas), bet vot man liekas,ka ingvers nebūtu skādējis.... a kardamons rulllē :)
tu esi mans varonis un elks!! kad nāksi taisīt pie manis austrumu ēdienus? :)
man šodien plānā vārīt ķirbju zupu, bet ķirbju kēksiņi izklausās dievīgi.....
es norakstiiju recepti ķirbji ala taizemieshu gaume domajot par Tevi!!! :)
Ierakstīt komentāru