pirmdiena, 2010. gada 17. maijs

Laikam neturu līdz laikam- pārdomas par veikalu

Piektdien laiciņš bija pārāk labs, lai pusdienlaiku pavadītu kādā ēstuvē, izmetu mazu līkumu pa darba apkārtnes veikaliem un humpišiem(gribēju iet uz Zaru, bet komstatēju ka blūzei poga izkritusi + ļoti neveikli kreisās kājas īkšķis uzplēsi zeķi, nu kāda tur staigāšana pa glauniem butikiem)
... iegriezos blakus Babai atvērtajā apģērbu veikalā Babette..... un joprojām par to domāju.
Ieeeju telpā, uzmetu ātru skatu un apmulstu jo nesprotu veikala konceptu-redzu Promod svārkus(10LVL), kaut kādas citas firmas maiciņas, acīmredzami lietotas kurpes,pie sienas 2 pāri smuku LV dizaineru džinsu un Zofa zābakus.
Meitene, pārdevēja, redzot manu jautājošo skatienu(humpīts??)izstāsta veikala ideju - Tu tīri skapi, atness kādas maz vilktas drēbes ko pats, kā tas gadās, neesi pieņēmis par savējām(nevalkājas) Babette tās pārdod.
"Labi tam kas iztīra skapi, labi tam kas nopērk un labi mums"
Es ievaicājos vai viņi ir kas līdzīgs Otrai elpai, nē, nēesot viss.
Ziniet,es nesprotu, kāda velna pēc lai kāds viņiem kaut ko nestu. Ja
a)tiešām foršas drēbes kas neder vai nenēsājas varu adot draudzenēm vai radiniecēm(kāda es laba);
b)pārdod netā( un nopirk sev kaut ko);
c)Aiznest uz Otro elpu un justies, ka esmu izdarījusi ko labu;
īstāk sakot man liekas, ka cilvēki pēc idejas grib no savas rīcības gūt baudījumu "naudā, baudā vai graudā" un šis veikals man nesniedz neko no ieriekš minētā.
P.S. Another travel gide domā citādi

5 komentāri:

Anonīms teica...

viņi tam skapja tīrītājam vai tad neko nemaksaa? (kleb)

herta vai berta teica...

Tur jau tas triks,ka neko.

Anonīms teica...

a ja tu būtu jaunā daudzsološā, darbā vislaik aizņemtā jaunā sieviete ar lieliem ienākumiem, un tādām pašām draudzenēm, kurām nevajadzētu tavas lupatas, savukārt, mēģināt tur nopārdot kko ebaya, parak čakarīgi,lai tos latus dabutu un par otro elpu tu neko nezini, jo ar labdarību vispār plāno nodarboties pensijas laikā.. nu ja jau tads pastav,tad kaut kas no tā visa sanāk. Jāaiziet pačolēt :) (kleb)

herta vai berta teica...

Laikam dzivoju steretipos, tur tās drēbes neziskatījās nākušas no :"jaunā daudzsološā, darbā vislaik aizņemto jauno sievieš" buduāriem.(kura pirktu džinsu svārkus Promod?)
un labdarība mūsdienas pieder pie labā toņa, to dara visi :)

Anonīms teica...

par to runā, nevis dara :) un nebūt ne visi. Tad jau daudzāk cilvekiem patīk tautas dejas (un tas ir stiligi), lai gan Tu pilnībā no tā norobežojies, jo tas ir ārpus Tava diskursa. Lielkoncerts jau 6dien... :)